Selma Laarman

selma laarman-cropped.resized

Was Klimaatburgemeester Zwolle 2022-2023

Als klimaatburgemeester wil ik mij inzetten voor de jongeren. Deze generatie staat over enkele jaren aan het roer en maakt dan alle besluiten.. maar eigenlijk zouden wij, de jongeren, nu al mee moeten worden genomen in deze besluiten. Het is ook ónze toekomst! Ik kom graag in contact met andere jongeren die willen bijdragen of met instanties en bedrijven die de jongeren mee willen nemen in deze besluiten!

Wat inspireert mij?

Het inspireert mij enorm om het met anderen te hebben over de huidige en toekomstige wereld. Een ieder moet bijdragen om deze mooiere wereld te creëren, maar wel op zijn of haar eigen manier. Dus… hoe draag jij bij? Ik ga er graag met je over in gesprek!

Wat doe ik?

  • Als vrijwilliger bij de Jonge Klimaatbeweging strijd ik samen met andere jongeren voor een toekomstbestendige samenleving. Ik draag bij aan het gezamenlijke doel om jongeren te betrekken bij hun eigen toekomst.
  • Als lid van de vereniging ‘Klein Wonen in de Tippe’ wil ik samen met andere enthousiastelingen een duurzame en sociale buurt creëren in Zwolle met kleine woningen. Zodat we een plek hebben waar we enkel gebruiken wat we nodig hebben.
  • Ik ben werkzaam bij BREiNN waar ik bijdraag aan het gezamenlijke doel om de energietransitie te versnellen.

Blog

Geplaatst door Selma Laarma