Ahmet Akseki

Ahmet Akseki.resized

Ik ben 45 jaar, vader van 3 kinderen en 21 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Bagdat. We houden van kamperen met de camper en lekker struinen door de bossen. We zijn ook druk met de kinderen. Onze oudste kan goed dansen, de middelste kan goed overweg met karate en de jongste is sinds kort begonnen met voetbal.

Waarom Klimaatburgemeester?

Ik vind het belangrijk, dat ik allerlei milieuvraagstukken kan beantwoorden en daarbij ook allerlei invalshoeken kan gebruiken zoals ecologische en geografische aspecten. Ik ben in mijn wijk Aa-landen samen met groot aantal buren allerlei duurzame maatregelen aan het treffen, zodat we comfortabel en warm erbij zitten in de winter. Ik wil als klimaatburgemeester graag acties blijven doen met buren, dit combineren met ervaringen uit andere wijken en het opdoen van extra kennis.

Praktijk en theorie bij elkaar brengen

Ik werk graag aan praktische klimaat oplossingen. Ik heb binnen de Milieuraad Zwolle ook meegedacht aan adviezen en acties. Momenteel doe ik de studie milieu-natuurwetenschappen aan de Open Universiteit om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Daarom ben ik ook vaak te vinden in de Stadkamer en het mediacentrum van Windesheim om in te lezen op allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied klimaat en duurzaam leven.

Blog

Geplaatst door Ahmet Akseki